Zar Paulo

Zar Paulo er et ungt aarhusiansk band bestående af fem venner, der i 2014 fandt sammen om en fælles musikalsk vision med afsæt i 70’ernes postpunk, 80’ernes artrock og deres hjembys stolte musiktradition.

Efter at have debuteret med to markante singler i 2018, er det unge orkester nu ude med deres tredje single ‘I Løb’. Nummeret fik en plads på Soundvenues “Top tracks”, Bands of Tomorrows “Nordiske Hits” og en videopremiere hos GAFFA.
‘I Løb’ er en stor, skæv og synthbåren popsang, der på indfølende vis fortæller om det unge menneskes udfordringer i det 21. århundrede vestlige resultat-ræs – en tematik, der i den grad ligger bandet på sinde.

Zar Paulos to første singler ‘Radiotårn’ og ‘Højen’ bed også fra sig og fik således opmærksomhed fra danske medier som GAFFA og Undertoner samt airplay på P6 og P3. De tre singler demonstrerer bandets talent for at skabe store, skæve generations-popsange, der med udgangspunkt i et poetisk sangforedrag udfolder sig i en lydlig verden af varme synths, skarp guitar og en stringent rytmik. Kødet, strukturerne og teknologien mødes i omfavnelse og kamp, såvel i musikken som i bandets tematikker, hvor menneskene, og ikke mindst det unge menneske, søger at eksistere i en verden med intensiverede krav om effektivitet og resultater.

Bandet har markeret sig som et betydeligt liveband til begivenheder som Newbees Festival ’18, dobbeltkoncerter med københavnske Søn og supportjobs for Tobias Kippenberger, svenske Les Big Byrd og Astronaut i Aarhus. Orkestret bringer deres store popsange og generations-tematikker med sig ud i verden, når de spiller en række koncerter i foråret og sommeren, og bandet forventer derudover at kunne annoncere flere koncerter i den kommende tid.

‘I Løb’ afslutter Zar Paulos indledende single-trilogi, og bandet er nu i gang med at indspille nye sange, som de samler på en større udgivelse senere på året.

www.facebook.com/zarpaulo
www.instagram.com/zar_paulo

Comments are closed.