Musik 2015

Rio Grande

Rio Grande is a Danish Contemporary Country and Americana band. With more than a decade of active touring, as well as four studio albums and one EP behind them, they are an accomplished band in the country & western style. Rio Grande plays original material, as well as original renditions...Read More »


JP and the Yeti

JP & Yeti – tunge drenge med en tung lyd

Du er undskyldt, hvis navnet ikke ringer en klokke. Men vær forvisset om, at der bag JP & Yeti gemmer sig nogle af de mest erfarne herrer på den århusianske musikscene.

Flere af dem har i mere end 25 år spillet i...Read More »


Wagina Waves

Wagina Waves er et band bestående af 3 unge musikere, som har en forkærlighed for rock. Lyden og fremgangsmåden er inspireret af 60´ernes, kombineret med moderne britiske rock navne som Arctic...Read More »


Rollespil

Den Glemte Legion er en rollespilsforening i Randers, som kommer for at give jer en helt unik oplevelse.

I nu 12 år har foreningen arrangeret levende rollespil for både børn, unge og voksne i Randers. I dag går over 100 børn til rollespil hos os hver måned.

Til Vestpark festivallen i år...Read More »


Pinewood Benders

Efter en pause fra spillejob, vinter i øvelokalet, og et skift af forsangerinde,er Pinewood Benders klar til at gå på scenen igen.

Pinewood Benderds er et band der tager lytteren ind i de dybe fyrskove, ind i nattelivet og videre ind i det moderne menneskes eufori og ulykke.

Sangene tager udgangspunkt i...Read More »


Jonah Blacksmith

Brødrene Alstrup forener deres fædrene og musikalske ophav i konstellationen, Jonah Blacksmith. Sangene og deres udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedje på ’udkanten’ af Danmark, hvor bedstefar gav den musikalske arv videre til to, lærenemme drenge.

Simon Alstrup leverer, som sangeren i front en ung men inderlig aggressivitet, der på dynamisk...Read More »


L.I.G.A

L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige
tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi.

Deres første single Skylder dig ik’ noget, som er ude nu, er et stærkt og energisk popnummer med et snert
af Motown og hiphop....Read More »


Keep Camping

Mørkt, men optimistisk. Akustisk, men elektronisk

Keep Camping spiller folk­-clubbing. Det er mørkt, men optimistisk. Akustisk, men elektronisk. Og så tager teksterne de helt store eksistentielle spørgsmål op til overvejelse. Keep Camping er samtidig historien om postmodernistiske sange fra et hvileløst sind i konstant søgen efter den berettigelse og mening, der...Read More »


Comments are closed.