Musik 2016

Rio Grande

Rio Grande is a Danish Contemporary Country and Americana band. With more than a decade of active touring, as well as four studio albums and one EP behind them, they are an accomplished band in the country & western style. Rio Grande plays original material, as well as original renditions...Read More »


Børn to be wild

Børn to be wild – et interaktivt show for børn i alderen 3-12 år og det er lavet, så de voksne også gider være med.

Børn to be wild er et rigtigt rockband med musikere fra bands som Pretty Maids, Medina, B-Joe, Zauce, Zeppelin Experience, Karma Cowboys, Mike Tramp og mange...Read More »


Nye Rejsende

Nye Rejsende ankommer som altid til Vestpark Festival fredag aften.

Bandets kerne er det lokale danseorkester Baggårdspumaerne, der består af Harald Langåsdalen, Thomas Madsen, Anders Pedersen, Johannes Hejl og Martin Ottosen. I anledning af Vestpark Festival præsenterer de en række lokalt bosatte sangskrivere.

...Read More »

The Cornfeds

The Cornfeds er et semiakustisk blues- og rootsband fra det Østjyske Delta, der nærer stor kærlighed til 30’erne og 40’ernes amerikanske bluesmusik. Med inspiration i denne periode og i
deres egen blege skandinaviske baggrund, har bandet skrevet et par håndfulde originale sange, som de blander med nogle af de gode gamle...Read More »


Mathilda Tjelldén

Matilda er folkeskolelærer og sangskriver fra Århus. Hendes sange en simple og handler om alt fra skilsmissebørn til vejret i april. Hun bevøger sig indenfor country-folk genren.

Sættet indholder desuden tre kopinumre af hhv Kate Rusby, Loudon Wainwright og Cornelis Wreesvijk.

Hør et nummer af Matilda (hvor hun spiller sammen med Impuls...Read More »


POWERSOLO

PowerSolo og Tue Track har teamet op for at skabe et unikt univers, undfanget i det store knald mellem PowerSolos rendyrkede rock’n’roll og Tue Tracks kreative beatsnilde. Uden nogen sinde at have mødt hinanden face-to- face er det lykkedes dem at skabe et toptunet og voldsomt afhængighedsskabende album: The Unreal Zound. To kunstnere,...Read More »


Fløjl

Dansksproget folkpoporkester med tre albums på bagen. Du vil elske det!

...Read More »

Sonja Hald

Trods det noget feminine navn består Sonja Hald af fem mandspersoner – den ene mere finurlig end den anden. Siden dannelsen i 2012 er det blevet til 2 albums og en EP, mange timer på landevejen og optrædener på mangt en scene i det danske kongerige. De fem eksistenser kan...Read More »


Nikolaj (og Piloterne) solo!

Rødderne til Nikolaj & Piloterne strækker sig helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og fra sit 15. år skrev han sine egne sange. Sangene lagde sig i den amerikanske tradition for at krydse rock og blues;...Read More »


Comments are closed.