Musik 2014

The Cornfeds

The Cornfeds er et semiakustisk blues- og rootsband fra det Østjyske Delta, der nærer stor kærlighed til 30’erne og 40’ernes amerikanske bluesmusik. Med inspiration i denne periode og i
deres egen blege skandinaviske baggrund, har bandet skrevet et par håndfulde originale sange, som de blander med nogle af de gode gamle...Read More »


TAFT

TAFT er et nyt hiphop band på den danske scene, med base i Århus og Silkeborg. I front ser vi Top Tretow, der fremfører sangene i en blanding af rap og moderne poety slam. Kendetegnende for lyden, er det stramme arrangement med en voldsom vokal i front, blandet med Mille...Read More »


Farewell Carousel

Farewell Carousel fængede 13.000 mennesker med deres melankolske dream pop, da de i sommers fyrede op under Tivoli Friheden. Med over 30 koncerter og flere udgivelser i baggagen satser bandet på at deres nykomponerede musik i endnu højere grad vil gribe folk. For nylig roste Søren Balsner Farewell Carousel for...Read More »


Forbandede Ungdom

Forbandede ungdom, forbandede livskriser, forbandede kærlighed.

To mænd med fortid i Fløjl prøver at forvinde det meste. Det har taget duoen Forbandede Ungdom hen ved tre år at få færdiggjort deres debutplade Mest Tilbage, fordi der var så meget andet. Så meget at tale om, så meget at forklare og så meget at...Read More »


Live Foyn Friisband

Efter med sin trio “Foyn Trio” at have indspillet to album, hvor det ene
“Joy Visible” blev nomineret til en DMA for bedste Vokal Jazz album i
2012, har Live i samarbejde med prodcenten Jonas Tranberg og en
håndfuld af hendes nærmest betroede musikere, heriblandt bysbarnet
Jens Mikkel Madsen, arbejdet...Read More »


Divided by Numbers

Drømmende melankoli og store klangflader svøbt ind i den gode melodi. Med afsæt i ekkobelagte guitarpassager snor forsanger, Troels Andreasen, sig igennem et følsomt tekstunivers svøbt i storladne vokalpræstationer. Publikum vil møde en inderlighed og nerve, man ikke glemmer – men ikke mindst helstøbte sange med fokus på den gode...Read More »


Stork

Hvorfor skal det kun være sjovt på dansegulvet?
Stork starter festen på scenen, med et varieret repertoire af rock og pop,
sparket igang af en ordentlig omgang spilleglæde!
Sange, du havde glemt var så gode og dem du stadig synger i badet…
Det er ikke muligt, at sidde stille, når...Read More »


Desoto Caucus feat. Marie Frank mm

“Med en ny plade og nye europæiske anmelder-roser kommer The DeSoto Caucus til Vestpark festival fredag den 1. august. Bandet består af rutinerede musikere der igennem godt 10 år har turneret i det meste af den vestlige verden med Howe Gelb’s Giant Sand, Mark Lanegan & Isobel Campbell. Det var...Read More »


Pinewood Benders

Pinewood Benders er et band der tager lytteren ind i de dybe fyrskove, ind i nattelivet og videre ind i det moderne menneskes eufori og ulykke.

Sangene tager udgangspunkt i singer-songwriter traditionens varme lyd, men der bliver trukket på referencer fra country, rock og jazz i det 5 mand store band.

Glæd...Read More »


Ida Skjerk og August Bager

Ida Skjerk & August Bager er en duo med hjerte for foke-genren. Med en akustisk guitar og et klaver, begiver de sig ud i en lydrække af drømmende, blød og ørerhængende karakter. Ovenpå det foke-poppede underlag, svæver et spændende tekstunivers der blender sig med harmonier og melodier, fulgt til dørs...Read More »


Holm og Langåsdalen

Ingen ved præcist, hvad der kommer til at ske til denne koncert. På opfordring skriver Karen Holm selv:
Karen Holm på følsom midvejskrisevokal udsat for Harald Lanåsdalens Nordafrikanske og bredt facetterede musikalitet”.
Selvironien er til at få øje på. Men hvad vi ved er, at Karen Holm synger som en...Read More »


Langå Jazztrio feat. Thomas Madsen

Langå Jazz-trio er essensen af det navnkundige Langå Jazzband, som har spillet her på festivalen så langt tilbage, at kun de aller mest garvede kan huske tiden før !

Thomas Madsen vil i aftenens anledning synge med på et par numre. !

...Read More »

Comments are closed.