Musik 2021

Stine Vega

Hvis I ikke ved hvem hun er og hvad hun kan, så gør jer selv den tjeneste at kom og hør hende på Vestpark Festival i år. Det er et stykke af guld der er faldet ned i vores turban.

StineJeg får selskab af sin gamle ven og bedste trommeslager...Read More »


Prisma

Sidst lørdag aften har vi den kæmpe fornøjelse at kunne præsentere et nyt dansk band med fantastiske anmeldelser bag sig. Den Københavnske søskende-duo Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, hvilket hurtigt formede sig til dreampop-projektet Prisma.

Inspireret af artister som Agnes Obel og First Aid...Read More »


Rune Villads Band

Den sene fredag aften går vi all in på roots og country. Før der for alvor går party-tog og dejlig old school country i den med Rio Grande, går den helt nye ”nye rejsende” Rune Villads på med sit band. Rune Villads leverer så overbevisende og velklingende Country Rock, at...Read More »


Mekdes

Den unge musiker er med sin overlegne stemme og stærke stage-presence, kommet for at blive. Mekdes har slået sit navn fast med numre som ‘ In Favor of You’ og ‘ Lonely’, der er blevet spillet flittigt på P3 – sange som Mekdes selv har indspillet i hjemmet i Kolding.

Mekdes...Read More »


Balliancen

Når Balliancen ankommer til din scene, kommer der liv i huset og musikerskab på højt niveau. Teksterne er danske og instrumenterne er akustiske: håndspillet percussion, kontrabas, harmonika, western-guitar og BALALAJKA!

Esthar Rose og Mads Horsbøl skriver sammen sange, der med humor, varme og galskab insisterer på at livet leves livligt og sårbart. Mads...Read More »


Sorten Muld

Vestpark Festival præsenterer Sorten Muld. Det er en særlig rar fornemmelse at kunne præsenterer et band af så stor klasse som dem her. Det er også lidt fedt at det samtidig er et ret lokalt band. Det er essensen af den her festival: En skøn blanding af hvad en lille...Read More »


The Blue Van

The Blue Van spiller autentisk, rendyrket rock med revner og krakeleringer og er et af Danmarks allerbedste live bands. Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.

De gik i børnehave sammen...Read More »


Rio Grande

Rio Grande is a Danish Contemporary Country and Americana band. With more than a decade of active touring, as well as four studio albums and one EP behind them, they are an accomplished band in the country & western style. Rio Grande plays original material, as well as original renditions...Read More »


Comments are closed.