Mad og drikke

Du har mulighed for at købe både mad og drikke på festivalen. Du kan betale med MobilePay og kontanter, og der er hæveautomat på pladsen.

Fredag:

Der er buffet/fællesspisning fredag aften  kl. 18  – buffetten koster 130 kr. per person. Fredagens mad skal IKKE bestilles på forhånd.

Brix Catering fra Langå serverer:

– Langtidsstegt kalveculotte
– BBQ-marineret svinefilet
– Nye danske Samsø-kartofler vendt m. smør og urter
– Grøn salat m. friske urter samt Brix Caterings egne sylterier
– Pastasalat m. grøn pesto, kerner samt tomat
– 2 sl. økologisk brød m. pesto

Der kan ligeledes købes Vestpark-pølsehorn og pizzasnegle.

Lørdag:

DeliLet, Laurbjerg står for maden på Vestpark om lørdagen og serverer forskellige tapas/sandwich/salater. Der kan også købes lækker kaffe fra Transient Coffee.

Lørdag eftermiddag – tapastallerkner

Lørdag fra kl. 1730 serverer DeliLet tapastallerkner.

Bemærk, at tapastallerkenerne til lørdag SKAL bestilles på forhånd og senest torsdag d. 2. august. Du kan vælge mellem fire forskellige tapas-menuer, som du kan se nedenfor. Alle menuer koster 119 kr. per person og 12 kr. for brød.

Du bestiller din tapastallerken ved at skrive til : vestpark_delilet@hotmail.com.

Husk at skrive, hvilken menu du vil bestille samt dit navn og telefonnummer. Du kan godt bestille til mere end én person bare du skriver menunummer, navn og telefonnummer på alle, du bestiller til.

Du betaler for maden på pladsen lørdag eftermiddag.

Menu 1

Aioli – hvidløgsmayo
Persillepesto
Skalddyrssalat
Tigerrejer i hvidløg
Lakseroulade med ørredmousse
Minisalami
Fennikelsalami
Chili Gouda
Vesterhavsost
Port Salut
Dagens udvalg af grillet/
syltet grønt og oliven

Menu 3

Tomatpesto
Aioli – hvidløgsmayo
Spinatroulade m. ørredmousse
Tigerrejer i hvidløg
Røget tun med rejemousse
Varmrøget laks
Dagens fiskesalat
Dagens udvalg af grillet/
syltet grønt og oliven

Menu 5

Aioli – hvidløgsmayo
Tomatpesto
Bresaola stick m. ost & grønt.
Dagens salat u. kød.
Serrano skinke.
Chorizo salami.
Gouda – Vesterhavsost – Cheddar
Mini kyllingespyd.
Minisalami.
Dagens udvalg af grillet/
syltet grønt og oliven

Menu 7
2 varianter pesto/tapenade
Dagens udvalg af grillet/
syltet grønt og oliven
3 slags ost
2 varianter afskåret charcuteri
3 slags fisk, kød eller grønt tapas

Lørdag aften

Lørdag aften serverer Tanjas Deli forskellige frisklavede sandwiches og salater (39 kr. for en lille og 54 kr. for en stor). Der vil også være pølsehorn, pizzasnegle og hindbærsnitter.

Baren

Thor øl/Hancock lager : 35 kr.
Kande incl. pant: 200 kr.
Refill af kande: 140 kr.
Et glas rød/hvidvin: 35 kr.
En flaske rød/hvidvin: 125 kr.
Et glas bobler: 40 kr.
En flaske bobler: 150 kr.
En karton rødvin: 300 kr.
Breezer/Mokaï: 35 kr.
Sodavand: 20 kr.
Flaskevand: 10 kr.
Kaffe/te: 10 kr.

Slikposer: 20 kr.
Chips: 10 kr.
Popcorn: 15 kr.

Pølsehorn, Pizzasnegle 15 kr. – Hindbærsnitter 10 kr.

Vestpark Festivalen serverer ikke alkohol til unge under 18 år.

Comments are closed