The Cornfeds

The Cornfeds spiller blues og kan skabe en stemning, som ingen andre. Musikken fremføres på klassiske bluesinstrumenter som resonator-guitar, vaskebræt, blik-kopper, skeer, march-stortromme, mundharpe, halvakustisk guitar og bas. Repertoiret består primært af egne numre, som er inspireret af den tidlige bluesæra og har sin helt egen originale lyd.  The Cornfeds’ inspiration kommer bl.a. fra kunstnere som Muddy Waters, Robert Johnson og Washboard Sam m.fl.

Bandet udgav sidste år sin debutplade ”The Cornfeds”, og siden da er det gået stærkt. I oktober blev bandet nomineret til en DMA, og i november vandt de Danish Blues Challenge, hvilket førte dem videre til European Blues Challenge i april 2017.

Skrevet om the Cornfeds:

”Opskriften er enkel: The Cornfeds tager nogle – for det meste – originale afsæt i bluesmusikkens første store periode, nemlig 30’erne og 40’erne. Uanset om det er en af deres hjemmekomponerede sange eller en coverversion af de største sange fra dengang, så afleveres numrene med et tvist og en speciel fremhøring, der gør, at The Cornfeds er unikke. Dem selv og ingen kopi af nogen.” Anmeldelse af koncert d. 31. 3 (Bluesnight Randers)

http://thecornfeds.dk/

Comments are closed