Iris Gold

Iris Gold byder velkommen ind i hendes univers af “hIris Gold byder dig velkommen i sin verden af ‘hippie hop’ – en farverig og smittende blanding af retro hip-hop, soul og power pop med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største acts i verden og arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere i dag, har Iris tydeligt vist, at himlen er grænsen, og at hun er klar til at indtage verden. Hun præsenterer nu sin nye single “All I Really Know”

Iris deler sine tanker på nummeret “When you have been dealing with adversity throughout your life, it will either kill you, or make you blossom into a positive person, and I decided very early on in life that I would always be positive, energetic, and a go-getter”.

Med West Coast-melodier som baggrund, er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter først at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Hun har formået at sammenflette alle disse influenser ind i sin egen musik, en blanding der ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

Det sidste år har for alvor sat gang i karrieren for Iris Gold, der spillede mere end 80 shows rundt omkring i Europa, incl. Eurosonic i Holland, Spot og Roskilde i Danmark og Focus Festival i Wales. Debutsinglen ”Goldmine” kom i 2015 og siden har Iris Gold sendt yderligere en god håndfuld tracks på gaden, bl.a. ”All I Really Know” og ”Roll It Out” fra sidste år.

www.twitter.com/irisgoldmusic

www.instagram.com/irisgoldmusic/

www.irisgoldmusic.com

www.facebook.com/irisgoldmusic/

www.soundcloud.com/irisgoldmusic

Comments are closed.