FABRÄK

Der kan ingen tvivl være om, at punkrap-duoen, FABRÄK, har taget det danske musiklandsskab ved hornene og banet vejen til tops med kometfart. Fra en start med at udgive trapmusik på Soundcloud, til at have begået debutalbummet Rige børn leger bedst fra 2022, der blev mødt af bred anmelderros og nomineret til flere priser.

Den eksplosive duo bestående af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen er kendt for deres højenergiske liveshows, som blandt andet sikrede dem en nominering til ”Årets nye livenavn” ved Danish Music Awards 2022. De formår at samle unge som ældre med deres vilde koncerter om det så er under bagende sol på sommerens festivaler, eller under scenelysene på landets spillesteder. FABRÄK har i hvert fald fået det danske medielandskab til at spærre øjnene op og nysgerrigt følge med i duoens originale og disruptive musikalske univers.

I foråret 2023 drog FABRÄK på deres længste tour indtil videre, hvor de besøgte 23 byer rundt i landet til stor begejstring hos landets musikanmeldere. Heriblandt kvitterede Soundvenue med 5 stjerner for deres show på Train i Aarhus og kaldte det en ”triumferende koncert” og ”punket som bare fanden.”.

Senest har FABRÄK udgivet deres EP 7” med sange som den nu-metal inspirerede ”TO FINGRE” og tempofyldte ”AUTOSTRADA”, der gæstes af Artigeardit. Nu kan duoen endelig opleves live igen til foråret 2024, når de kommer landet rundt over fire aftener. Der er garanti for sveddryppende ekstase og velkendte hits, og mon ikke der kan opleves helt nye og hårdtslående tracks fra duoen også.

Comments are closed.