Deep Sea Low Tide

Deep Sea Low Tide er et nyt upcoming atmosfærisk-rockband. Musikken maler et storslået lydbillede, som både er dybtfølt og energisk.

Deep Sea Low Tide består af fem medlemmer, med tætte familiære forhold. Dette kommer til udtryk i deres sammenspil og deres måde at skrive sange på. De to guitarister i bandet er det til også tvillinger.
Bandets mission er at udforske det soniske landskab i musikken og udfordre normerne i traditionel rockmusik.
Deres musik er inspireret kunstnere som Nick Cave and the Bad Seeds, U2, The Cure og Godspeed! You Black Emporer.
Med elementer taget fra støjrocken flyder de to guitarer rundt i en sky af delay, reverb og distortion sammen med en hårdtslående trommeslager og en dyb energisk bas, som ligger rammerne for lydbilledet. Vokalen leveres inderligt over dette, med et dybt tekst univers som er drømmende, melankolsk og ærligt.

Bandet har siden deres debutkoncert i januar spillet flere koncerter rundt omkring i Jylland, vundet Talentprisen til Band Battle på Skråen i Aalborg, publikumsprisen på Café Von Hatten og har været opvarmnings band for Magtens Korridorer til Fredagsfest i Karolinelund.

Når Deep Sea Low Tide indtager scenen, så får den hele armen. Musikken bliver leveret af et meget energisk band som forstår at give den gas. Det bliver atmosfærisk, energisk og inderligt.

Comments are closed.