Barselona

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017, ved bl.a. på baggrund af tre mixtapes, at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet, samt spille Roskilde Festival og Smukfest. Siden er det kun gået fremad og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et trademark. På Spot Festival 2018 fik det unge band 5stjernet anmeldelser over hele linjen og GAFFA’s læsere stemte den koncert som den næstbedste koncert på alle landets festivaler i sommeren 2018, over koncerter som Eminem på Roskilde Festival.

Barselona udgav den 21.september deres single ’Fra Wien Til Rom’, der har været i heftig rotation på P3 og P6, samt support fra P4. Med singlen åbnede Barselona op for et nyt kapitel, der peger i en retning, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. De optrådte med ’Fra Wien Til Rom’ til P3 Guld i januar ’19.
Barselona har på deres tidligere udgivelser været gode til at forny sig selv – en fornyelse, hvor de har turde gå i nye retninger og eksperimentere med både genrer og stemninger. ’Fra Wien Til Rom’ symboliserer i høj grad den musikalske nysgerrighed, men peger i en mere dyster og organisk retning end tidligere.

De mere dystre og organiske tendenser understreges med den fabelagtige musikvideo til ”Fra Wien Til Rom”, der er produceret af Ophav Film.

Comments are closed.