Zar Paulo

’Zar Paulos koncert på Hotel Cecil mindede mig om første gang, jeg så The Minds of 99 – så meget potentiale var der’ skrev Soundvenue i deres 5-stjernet liveanmeldelse af Aarhus-bandet. Med en utrolig karismatisk forsanger, og et velspillende band, er Zar Paulo klar til at erobre Danmark i 2022. Deres første single ’Klap For Fædrelandet’ – fra deres kommende debutalbum – har allerede modtaget store roser fra både radio og medier.

’Hold øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.’ var én af de flotte linjer fra en stærk 5-stjernet liveanmeldelse fra GAFFA. Den århusianske poprock kvintet Zar Paulo og forsanger Emil Vam er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum.

Efter næsten to års venten er Zar Paulo nu klar med ny musik i form af singlen ’Klap For Fædrelandet’. Sangen er allerede blevet valgt som P3’s Uundgåelige og i højeste rotation hos P6 Beat. Derudover har sangen modtaget store roser fra forskellige medier, som f.eks. Soundvenue der skriver: ’Her er nemlig et mirakel af en sang: Sjov og skør, men skarp og samfundsspydig. Stramt komponeret, men samtidig totalt løssluppen’ og ’Har vi allerede i den første uge af januar fået en kandidat til årets danske sang? Ja ja, det er (meget) tidligt, men lige nu er vi altså blæst bagover.’

www.facebook.com/zarpaulo
www.instagram.com/zar_paulo

Comments are closed.