Musik 2019

BAAL

Man ved aldrig helt, hvor man har BAAL, hvilket passer meget godt ind i bandets selvforståelse. Siden debut’en ”Sensorama” i 1996, der spandt tråde på en illusion om en undfangelse et sted i Europa, har mystikken og tematikken gået hånd i hånd gennem deres mange udgivelser.

Med det nye album...Read More »


Barselona

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017, ved bl.a. på baggrund af tre mixtapes, at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet,...Read More »


Power Solo

Massive and mobile, revved-up and smirking wired manic relentlessness with gratuitous sonic elegance!POWERSOLO is currently hitting third year of their world tour with the latest albums BO-PEEP and PEEK-A-BO released on Crunchy Frog Recordings. The band is just returning from Tunisia (Kim Kix’s country of birth) where they played their...Read More »


Souvenirs

Souvenirs har været på landevejen i 25 år.
Det skal fejres!
Med en perlerække af kendte ørehængere som “Han tog et Nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagne-propperne springe.

Ørehårene rejser sig, når Sofie Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om...Read More »


Niels Klapper Fisken

Niels Klapper Fisken er et legendarisk ska-band fra Randers og en elsket kending på Vestpark Festival.

NKF blev dannet i Randers starten af 90’erne som et punkbank og spiller alt fra små finurlige viser til pop/rock, lidt trommemaskine-lir og dadaistisk tøse-ska. Teksterne er det primære i NKF’s rablende vandvittige univers, der...Read More »


Muirheads

Blues baseret sydstatsrock ligesom i de gamle dage da far var dreng.

Det vides ikke, om Muirheads er opkaldt efter en billig whisky og en lækker curlingpige– eller en lækker whisky og en billig curlingpige. Begge modeller er gangbare i Muirheads univers, hvor sangene handler om sprut, biler, de kvinder, man ikke fik, og...Read More »


Zar Paulo

’Zar Paulos koncert på Hotel Cecil mindede mig om første gang, jeg så The Minds of 99 – så meget potentiale var der’ skrev Soundvenue i deres 5-stjernet liveanmeldelse af Aarhus-bandet. Med en utrolig karismatisk forsanger, og et velspillende band, er Zar Paulo klar til at erobre Danmark i 2022....Read More »


Land Band

The Land Band er et nyt dansk orkester, der spiller atmosfærisk countryrock med et stort og mytologisk tekstunivers hentet direkte ud af det amerikanske landskab. Bandet skaber musik i bredformat og kombinerer det følelsesfulde den mere hårdrockende del af genren. Det handler om åbne vidder, spiritualitet og forsoning.


Bandet har deres...Read More »


Nye Rejsende

Nye Rejsende ankommer som altid til Vestpark Festival fredag aften.

Bandets kerne er det lokale danseorkester Baggårdspumaerne, der består af Harald Langåsdalen, Thomas Madsen, Anders Pedersen, Johannes Hejl og Martin Ottosen. I anledning af Vestpark Festival præsenterer de en række lokalt bosatte sangskrivere.

...Read More »

Comments are closed.