Land Band

The Land Band er et nyt dansk orkester, der spiller atmosfærisk countryrock med et stort og mytologisk tekstunivers hentet direkte ud af det amerikanske landskab. Bandet skaber musik i bredformat og kombinerer det følelsesfulde den mere hårdrockende del af genren. Det handler om åbne vidder, spiritualitet og forsoning.


Bandet har deres debutudgivelse ’Land’ ude i foråret 2018. Udgivelsen fremmaner et musikalsk portræt af Amerika, hvor drømmen enten er løbet løbsk eller gået helt i stå. I stemningsfulde sange bliver landskabet skueplads for både den store historie og den enkelte skæbne. The Land Band benytter Americana-genren til at skabe deres egne sungne myter. På den måde er deres musik både en hilsen til Amerikas dragende dobbeltidentitet som drømmeland og skræmmeeksempel, men også et originalt bud på Americana skabt af danske musikere.


The Land Band består af nogle af Danmarks mest garvede musikere inden for folk, rock og country-genren. Christen Brunsgård (Rio Grande) spiller rytmeguitar og synger, Klaus Møller (Elevatorfører, Fløjl) spiller leadguitar, Henrik Poulsen (Peter Sommer, DeSoto Caucus) spiller bas , Tobias Lange (Cancer, Wynona) spiller trommer, Palle Hjort (Poul Dissing, Savage Rose) spiller orgel og Rasmus Skov (The Consolation) spiller pedal steel.


Bandet har som optakt til debutpladen spillet en håndfuld koncerter rundt omkring i landet, senest en stor filmkoncert i forbindelse med Musikfilm Festivalen 2018 i København. Det bliver med veloplagt spilleglæde og en ambitiøs debutplade i bagagen, at The Land Band rammer årets Vestpark Festival!

Comments are closed.