Karen Mokuba

Karen Mukupa er tilbage, og det er hun med en bombe af et album.

Sangerinden er fyldt 50 i år, men det betyder på ingen måde, at hun er færdig med at lave musik. Nærmere tværtimod er hun aktuel med sit mest personlige album, der tydeligt showcaser en rapper og sangerinde, der stadig har masser af byde på.
Albummet, Bonobo, har både noget til dem, der kan huske, da hiphoppen var undergrundskultur i 90’erne, og dem som lærte Karen Mukupa at kende på Natasjas hit “Til Banken” featuring Tessa fra 2020. Albummets ti sange er toppet med soulede strejf og R&B-rytmer, produceret af Ezi Cut (Outlandish, Jokeren, Burhan G) og masteret af Soulshock, der deler Mukupas musikalske start-90’er hiphop-rødder.

Politiken sendte seks hjerter til skiven i deres anmeldelse med følgende beskrivelse: “Karen Mukupas fjerde album, ’Bonobo’, er det mest tydelige, personlige, københavnske, ægte og perfekt-uperfekte album, hun nogensinde har udgivet.” GAFFA delte begejstringen og gav Bonobo 5/6 stjerner.

Live er Karen Mukupa en ener på den danske musikscene, og du kan ikke undgå at blive suget ind i hendes kærlighed til musikken gennem hendes udadvendte og direkte drivkraft.
Med på scenen er bl.a. musikere fra Isam B. og Iris Gold, samt DJ KCL er med som bl.a har vundet DM i mix som den første kvinde.

Comments are closed.