The Blue Van

The Blue Van spiller autentisk, rendyrket rock med revner og krakeleringer og er et af Danmarks allerbedste live bands. Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.

De gik i børnehave sammen i nordjyske Brønderslev, begyndte at spille sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003, udgav album i hele verden, spillede store koncerter i USA. Men tre år senere krakkede pladeselskabet og rockdrømmen. De fire medlemmer af The Blue Van måtte flytte hjem på børneværelserne igen. Mandede sig op til et nyt album, fik hits og hul igennem til reklamer, film og tv-serie.

The Blue Van, som består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen har uden tvivl – langsomt men sikkert – arbejdet sig til stor succes og anerkendelse.
Dette skyldes også, at bandet er et af Danmarks allerbedste live bands! Bandet har sagt ”Vi vil være hvor vores fans er og give dem, hvad de bedst kan lide og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os”. I bund og grund sætter The Blue Van deres fans først. De er grunden til, at bandet overhovedet er nået dertil, hvor de er.

http://www.thebluevan.com/

Comments are closed.