Prisma

Sidst lørdag aften har vi den kæmpe fornøjelse at kunne præsentere et nyt dansk band med fantastiske anmeldelser bag sig. Den Københavnske søskende-duo Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, hvilket hurtigt formede sig til dreampop-projektet Prisma.

Inspireret af artister som Agnes Obel og First Aid Kid har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk drømmende univers. På et underlag af vandrende klavertoner og fyldige guitarakkorder, danser søstrenes tostemmige vokaler rundt og ligger sig som tryllestøv over lytteren; ”Vores tekster og vokaler er filmens plot og arrangementet er soundtracket”.

Søstre-duoens navn er et feminint tvist på ordet prisme, som bl.a. optræder på Pink Floyds cover til ’The Dark Side Of The Moon’. Et billede på søstrenes musikalske skabelsesproces, hvor det er essentielt at spejle sig i hinandens indre musikalske farver og lys; ”Vi vil gerne skabe en musikalsk boble, hvor der er plads til at være nærværende, og hvor omverdenen forsvinder. Live stræber vi også efter at skabe et rum, hvor der er plads til eftertænksomhed.”

Comments are closed.